Sfaturi utile

Protectii saltea oferite de Lovely Design

Protectie saltea Micro Fit

Utilizarea prelungită a unei saltele nu duce la distrugerea sa, dar poate fi afectată de murdărirea acesteia. De aceea, protecțiile pentru saltele sunt foarte utile. Evident, alegerea unei protecții neadecvate pentru saltea poate să reducă performanțele inițiale ale saltelei, de aceea, se recomandă să se opteze de la început pentru o protecție pentru saltele. Protecția menține curățenia saltelei, fără a afecta perfomanța sa inițială.

Diferențându-se de alte produse din lână, produsele din grupul Superwashed sunt în siguranță pentru mașinile de spălat.

Micro Fit este o protectie pentru saltea impermeabilă. Suprafețele moi moi și membrana impermeabilă asigură folosirea saltelelor pentru o lungă perioadă de timp.

Perle Protector de saltea Full Edge reprezintă protecțiile pentru saltele cu margini complete care acoperă întreaga saltea și se asigură că sunt durabile pentru o lungă perioadă de timp.

Superwashed este un protector de saltea Full Edge,  diferențiindu-se de alte produse din lână, produsele din grupul Superwashed sunt în siguranță pentru mașini de spălat.

Suprafețele moi moi și membrana impermeabilă asigură folosirea saltelelor pentru o lungă perioadă de timp. Este valabil și pentru paturile de spital și pentru copii. Suprafața superioară este din poliester și foarte moale. Partea din spate are o membrană rezistentă la apă. Marginile sunt elastice și sunt utilizate prin acoperirea pe saltea. Sunt  disponibile 10 dimensiuni diferite.

Articole Recomandate